مرحله استانی نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران جهاد دانشگاهی استان هرمزگان با حضور ۲۰ تیم از دانشگاه های مختلف استان روز یکشنبه به صورت وبینار کار خود را آغاز کرد.

آغاز به کار مرحله استانی نهمین دوره مناظرات ملی دانشجویان ایران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان؛ در مناظره نخست، گروه آذرخش از دانشگاه فرهنگیان هرمزگان با انصراف تیم نبض از دانشگاه علوم پزشکی با موضوع گزاره “فساد اقتصادی با اقدامات قضایی از بین می رود” برنده این مسابقه شدند.

تیم انجمن اسلامی از دانشگاه فرهنگیان به رقابت با تیم سامح از دانشگاه مذاهب اسلامی با موضوع گزاره” عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور، مدیریت ناکار آمد است” پرداخت و توانست برنده این مرحله از مناظره شود.

در مناظره دیگرنیز که در آن تیم‌های فرهنگ از دانشگاه علوم پزشکی و آریا از دانشگاه هرمزگان با موضوع گزاره”مشکلات اقتصاد علت کاهش زاد و ولد در جامعه است.” با با انصراف تیم آریا ، تیم تیم فرهنگ از دانشگاه علوم پزشکی موفق شد به مرحله بعد صعود کند.

در مناظره بعدی نیز تیم عشق و عطش از دانشگاه پیام نور بندرلنگه در مقابل تیم بینش و بصیرت۲ از دانشگاه علمی کاربردی بندرلنگه با موضوع گزاره “آزاد سازی ورود خودروهای خارجی موجب ارتقاء کیفیت خودروهای داخلی می شود” برگزار شد که تیم عشق و عطش از دانشگاه پیام نور بندرلنگه برنده این مرحله اعلام شدند.

همچنین در مسابقه دیگر تیم عمار از دانشگاه علمی کاربردی و علوم پزشکی استان هرمزگان با تیم ن و قلم از از دانشگاه پیام نور قشم و بندرعباس در موضوع گزاره” پرداخت یارانه نقدی، سیاست مناسبی برای فقر زدایی است” پرداخت و برنده این مناظره شد.

در مناظره آخر نیز تیم حقیقت از دانشگاه علوم پزشکی در مقابل مدافعان علم از دانشگاه فرهنگیان با موضوع گزاره “مشکلات اقتصادی، اصلی ترین علت آسیب های اجتماعی(اعتیاد و …) در دانشگاه ها است” برگزار شد که تیم حقیقت از دانشگاه علوم پزشکی برنده این مرحله اعلام شدند.در مناظره نخست، گروه آذرخش از دانشگاه فرهنگیان هرمزگان با انصراف تیم نبض از دانشگاه علوم پزشکی با موضوع گزاره “فساد اقتصادی با اقدامات قضایی از بین می رود” برنده این مسابقه شدند.