مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار آموزشی > آغاز ثبت نام دوره‌های بدون آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس گفت: ثبت نام داوطلبان دوره های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه سال جاری آغاز و تا ۲۳ دی ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان؛ دکتر بیژن خشنود افزود: همه متقاضیان از تاریخ ۱۶ دی ماه پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما (که از طریق سایت سازمان قابل دسترسی است) و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام، به سایت سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کنند. ضمن اینکه امکان مشاوره تحصیلی و ثبت نام حضوری در خود مرکز به آدرس بندرعباس ابتدای بلوار دانشگاه جهاددانشگاهی هرمزگان نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: مطابق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، گزینش دانشجو در هر یک از کدرشته محل‌های تحصیلی براساس معدل کل مندرج در گواهینامه معتبر دیپلم، نوع دیپلم و سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان، بومی بودن و با توجه به صلاحیت‌های عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی – کاربردی و مصوبات مربوط صورت می‌گیرد.

خشنود با بیان این که مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس، از مراکز پیشرو و قدیمی هرمزگان محسوب می شود، گفت: در بهمن ماه سال جاری ۱۳ کد رشته مختلف در زمینه های فناوری اطلاعات، نرم افزار، حقوق ثبتی، مدیریت کسب و کار، شهرسازی، بازرگانی امورگمرکی، لوکوموتیو و تربیت مربی پیش دبستانی در مقطع کاردانی و مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی شبکه های کامپیوتری، مهندسی عمران، مدیریت کسب و کار، حقوق ثبتی و امور گمرکی در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد که پذیرش در کلیه رشته ها بدون آزمون است.

وی وجود مراکز رشد و نوآوری و دفترکارآفرینی در مرکز آموزشی، برگزاری منظم کارگاهها و سمینارهای آموزشی مرتبط با مباحث مهارتی رشته های تحصیلی، بازدیدهای علمی هدفمند، برنامه های فرهنگی و دانشجویی متنوع، شهریه مناسب در مقایسه با سایر دانشگاه ها، عدم نیاز به مدرک پیش دانشگاهی برای ثبت نام، اعطای وام شهریه، تقسیط شهریه برای دانشجویان کم بضاعت و تخفیف شهریه به دانشجویان رتبه های برتر هر ترم تحصیلی، قابل ترجمه بودن و اعتبار مدارک دانشگاه جامع جهت ادامه تحصیل در دانشگاههای داخل و خارج از کشور را از جمله مزایای تحصیل در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، برشمرد و اضافه کرد: مطابق دستورالعمل ستاد مرکزی دانشگاه، تا زمانی که کمیته استانی مقابله با کرونا، مجوز برگزاری کلاسهای حضوری را صادر نکند، کلیه کلاسهای این مرکز آموزشی بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس ادامه داد: دانشگاه جامع علمی-کاربردی متولی نظام آموزش عالی علمی-کاربردی و آموزش های مهارت محور است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می‌شود. هدف دانشگاه جامع، بالابردن سطح مهارت و معلومات شاغلین بخش های مختلف، تربیت نیروی ماهر و فراهم آوردن موجبات مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است و خوشبختانه در سالهای اخیر با شناخت بیشتر نیاز مردم نسبت به این دانشگاه و وضعیت بازار کار برای رشته های با شیوه آموزشی مهارتی، گرایش به سمت دانشگاه علمی کاربردی افزایش داشته است.

گفتنی است: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس وابسته به موسسه آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی است در حال حاضر با بیش از ۱۰۰۰ دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی به فعالیت خود ادامه می دهد.