به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان، در این مرحله از سری مسابقات استانی نهمین دوره مناظره دانشجویان هرمزگان هشت تیم انعکاس از دانشگاه علوم پزشکی-سردار دلها از دانشگاه علمی کاربردی پارسیان، برهان از دانشگاه علوم پزشکی- فرهنگ از دانشگاه علمی کاربردی و علوم پزشکی، حرف حساب از دانشگاه علوم پزشکی-عمار از دانشگاه علوم پزشکی و حقیقت از دانشگاه علوم پزشکی- آذرخش از دانشگاه فرهنگیان استان به رقابت پرداختند.

در نهایت چهار تیم انعکاس از دانشگاه علوم پزشکی، فرهنگ از دانشگاه علمی کاربردی و علوم پزشکی، عمار از دانشگاه علوم پزشکی و حقیقت از دانشگاه علوم پزشکی توانستند به مرحله نیمه نهایی راه یابند.

گفتنی است فینال مسابقات استانی نهمین دوره مناظره دانشجویان هرمزگان در روز شنبه ۱۱ بهمن ماه برگزار خواهد شد.