مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار فرهنگی > فینالیست های نهمین دور مسابقات استانی منظر دانشجویی هرمزگان مشخص شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هرمزگان، دردور نیمه نهایی دو مسابقه تیم های حقیقت از دانشگاه علوم پزشکی –عمار از دانشگاه علوم پزشکی و انعکاس از دانشگاه علوم پزشکی-فرهنگ دانشگاه های علمی کاربردی و علوم پزشکی برگزار شد.

در نهایت دو تیم عمار از دانشگاه علوم پزشکی و فرهنگ دانشگاه های علمی کاربردی و علوم پزشکی با غلبه بر حریفان خود توانستند به مسابقه نهایی راه یابند.

گفتنی است؛ در این سری مسابقات ۲۰ تیم از دانشگاه های مختلف استان شرکت کردند که پس از مسابقات متعدد و نفس گیر دو تیم فینالیست این دوره از سری مسابقات استانی مناظره دانشجویان استان مشخص و مسابقه نهایی روز شنبه ۱۱ بهمن ماه برگزار خواهد شد.