مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار آموزشی > معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی از واحد هرمزگان بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان، دکتر مهدی باصولی در سفر یک روزه خود به هرمزگان از جهاد دانشگاهی بازدید کرد و طی نشستی از نزدیک در جریان فعالیت های اعضا و چالش های پیش روی آنها قرار گرفت و با مدیران بخش های مختلف جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان به بحث و تبادل نظر پرداخت.

وی در نشست با سرپرست، معاونان و مدیران جهاد دانشگاهی هرمزگان به بررسی و بازبینی عملکرد و بررسی مسائل مربوطه به این واحد پرداخت.

در این نشست دل پسند سرپرست جهاددانشگاهی استان هرمزگان، ضمن خیر مقدم گزارشی در خصوص توانمندی ها و پتانسیل این واحد در زمینه های فرهنگی، علمی، آموزشی، پژوهشی و مرکز رشد ارائه کرد.