نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار آموزشی > کلاس های حضوری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی هرمزگان بازگشایی شد
۳۱ بازدید

کلاس های حضوری در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی هرمزگان با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس و جمعی از اساتید و دانشجویان بازگشایی شد.

دکتر بیژن خشنود رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد بندرعباس در حاشیه آیین بازگشایی کلاس های حضوری این مرکز، اظهارکرد: طبق دستور العمل ستاد ملی مبارزه با کرونا، موارد مرتبط به فعالیت دانشگاه‌ها ابلاغ شده و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس به این دلیل که فاقد خوابگاه، سلف سرویس و سرویس رفت و امد است و تعداد دانشجویان کلاس های آنها غالبا زیر ۲۰ نفر است، حضوری شده اند.

وی خاطرنشان کرد: آموزش در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس به صورت ترکیبی دنبال خواهد شد و مدرس می‌تواند برخی کلاس‌ها را به صورت مجازی برگزار کند.

خشنود اضافه کرد: افرادی که دارای بیماری‌های خاص و حاد و همچنین بیماری‌های زمینه‌ای هستند ضمن مشورت با پزشک معتمد می‌توانند به ‌صورت مجازی در این کلاس‌ها حضور به‌ عمل آورند.

وی تاکید کرد: در صورت بروز پیک جدید کرونا، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس تابع دستورات ستاد کرونا خواهد بود.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *