مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار آموزشی > برگزاری سلسله نشست های گفتمان جوان توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هرمزگان

برگزاری سلسله نشست های گفتمان جوان توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هرمزگان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان، سلسله نشست های گفتمان جوان با موضوع خانواده ،ازدواج و راه های شناخت فرد مناسب توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان هرمزگان برگزار شد.

این نشت روز گذشته ۱۱ خرداد ماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به صورت آنلاین با حضور دکتر اسماعیل هاشمی پور مدرس آموزش خانواده توسط سازمان دانشجویان استان هرمزگان و با حضور علاقه مندان و دانشجویان برگزار شد.