مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار فرهنگی > برگزیدگان مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان در هرمزگان مشخص شدند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان هرمزگان، این ۲ تیم به صورت مستقیم و تیم حقیقت از دانشگاه علوم پزشکی به عنوان تیم سوم در مسابقات تک حذفی با سایر تیم ها برای شرکت در مرحله کشوری مسابقات مذکور که در بین تیم های برگزیده استان ها برگزار می شود، معرفی خواهند شد.

در مجموع نیز تیم عمار به سرپرستی محمد کاوه نوبندگانی به عنوان تیم برتر مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویان، معرفی شد.

مرحله استانی نهمین دوره مسابقات مناظره های دانشجویان ایران در هرمزگان از روز پنجم تا ۱۱ بهمن ماه توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان برگزار شد.

در این دوره از مسابقات ۲۰ تیم از دانشگاه های مختلف استان هرمزگان در این دوره از مسابقات شرکت کردند، این دانشجویان به مناظره درباره ۲۰ گزاره از میان ۱۰۴ گزاره مشخص شده در زمینه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و فلسفی و در مواضع موافق و مخالف پرداختند.