مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > تقدیر از بانوان شاغل در جهاددانشگاهی هرمزگان به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن

به گزارش جهاد دانشگاهی استان هرمزگان، محمد دل پسند با تقدیر از خدمات ارزنده بانوان جهادگر به گوشه‌ای از توانمندی‌های آنها در امور اداری و تخصصی پرداخت و افزود: بانوان شاغل در جهاد دانشگاهی جدا از وظیفه بزرگ مادری، تعلیم و تربیت فرزندان توانسته‌اند به خوبی در بخش‌های مختلف اداری و حتی مدیریت واحدها نقش ایفا می‌کنند.

وی اضافه کرد: هرکدام از ما مدیون مقام والای مادران هستیم و روز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) مناسبت بسیار خوبی برای گرامیداشت مقام مادر است. از این رو سال روز ولادت دخت نبی اکرم حضرت فاطمه زهرا را به شما همکاران خوب تبریک می گویم و امیدوارم در پناه ائمه اطهار تندرست و سلامت باشید.

گفتنی است، در این مراسم علاوه بر تقدیر از بانوان همکار از مادران و همسران آقایان شاغل در جهاد دانشگاهی استان هرمزگان نیز با اهدا لوح تقدیر، شاخه گل و کارت هدیه تقدیر شد.