مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار آموزشی > صعود تیم هرمزگانی به نیمه نهایی مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هرمزگان، صادق یوسفی یگانه ضمن اعلام این خبر افزود: در ادامه مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران که از تاریخ ۵ اسفندماه آغاز شده تیم فرهنگ از هرمزگان با برتری بر تیم رمز و راز از یاسوج به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

وی افزود: گروه فرهنگ از دانشگاه های علمی کاربردی و علوم پزشکی هرمزگان روز شنبه ۱۶ اسفندماه در دیدار با گروه رمز و راز از دانشگاه های آزاد و علوم پزشکی یاسوج و علامه طباطبایی با عنوان گزاره: «برای مقابله با تحریم های غرب ایران باید سیاست نگاه به شرق را در پیش بگیرد» با نتیجه ۱۳۹/۷۵ بر ۱۰۰/۲۵ به برتری دست یافت و به مرحله نیمه نهایی مسابقات صعود کرد.

یوسفی یگانه تصریح کرد: بدین ترتیب یک نماینده از جمع سه نماینده استان هرمزگان در جمع ۴ تیم برتر مسابقات حضور خواهد داشت که اولین دیدار مرحله نیمه نهایی با رقابت گروه فرهنگ از دانشگاه های علمی کاربردی و علوم پزشکی هرمزگان روز دوشنبه ۱۸ اسفندماه ساعت ۱۴ عصر برگزار می شود.