• دانشجویان باید ۱۵ دقیقه قبل از شروع امتحان در محل برگزاری امتحان حضور داشته باشند.
  • دانشجویان باید قبل از استقرار بر روی صندلی ها، شماره صندلی را با شماره اعلام شده تطبیق دهند ( هرگونه جابجائی در شماره صندلی و محل نشستن، تخلف محسوب می شود.)
  • دانشجویان موظفند کارت شناسائی معتبر و کارت ورود به جلسه تایید شده خود را در هر جلسه امتحان همراه داشته باشند.
  • دانشجویان موظفند در طول برگزاری امتحان، آرامش و سکوت جلسات امتحانی را حفظ نموده و به تذکرات مراقبین توجه کامل نمایند.هرگونه اعمال یا رفتاری که موجب اختلال یا وقفه در برگزاری امتحان و یا بهم خوردن تمرکز و آرامش دانشجویان و مراقبین گردد، تخلف محسوب می شود.
  • دانشجویان نباید جلسات امتحانی را قبل از انجام حضور و غیاب توسط عوامل اجرائی امتحانات ترک نمایند.
  • دانشجویان از تفکیک و جداسازی برگه های امتحانی منگنه شده به یکدیگر خودداری نمایند.
  • پس از شروع امتحان، دانشجوئی که با تاخیر وارد جلسه امتحانی می گردد در صورتی می تواند در جلسه امتحان شرکت نماید که هیچ دانشجوی آن امتحان، جلسه امتحانی را ترک ننموده باشد.
  • همراه داشتن اسباب و لوازمی از قبیل کتاب، جزوه، ماشین حساب ( بدون مجوز) کاغذ یادداشت، کیف و تلفن همراه و سایر وسائل ارتباطی در جلسه امتحان ( حتی در صورت عدم استفاده از آنها) تبادل و جابجائی برگه امتحانی، یادداشت بر روی لباس و بدن، نگاه کردن به برگه امتحانی دیگران، شرکت فردی دیگر بجای دانشجو در جلسه امتحان و اعمالی از این قبیل تخلف محسوب شده و موجب عواقبی از جمله اخطار کتبی و درج در سوابق در پرونده، درج نمره ۲۵/۰ در آن درس و …. خواهد گردید.
  • چنانچه فرد دیگری بجای دانشجو در جلسه امتحان حضور داشته باشد، عواقب قانونی آن شامل هر دو نفر خواهد گردید.
  • خروج هر نوع مستندات و مدارک امتحانی ( پاسخنامه و برگه سوال ) از جلسه امتحان ممنوع می باشد.