مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار فرهنگی > تقدیراز اساتید قهرمان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس

به مناسبت ۱۶ مردادماه سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی با حضور آقای دکتر احمد زاهری سرپرست جهاد دانشگاهی هرمزگان، آقای دکتر بیژن خوشنود رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس و سرکارخانم ریحانه سادات هاشمی مدنی معاون آموزشی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس از قهرمانان رشته های تنیس روی میز و پرتاب وزنه دومین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی حوزه بسیج ادارات، کارگری و کارخانجات سپاه ناحیه بندرعباس با اهدای لوح، مدال، جام قهرمانی و جایزه تقدیر شد.

یادآور می شود در مسابقات تنیس روی میز آقایان دومین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی حوزه بسیج ادارات، کارگری و کارخانجات سپاه ناحیه بندرعباس آقای رستم قهرمانی از اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس موفق به کسب مدال برنز و عنوان سوم این رقابت ها شد.

همچنین در مسابقات پرتاب وزنه بانوان دومین دوره جشنواره فرهنگی ورزشی حوزه بسیج ادارات، کارگری و کارخانجات سپاه ناحیه بندرعباس سرکار خانم آزاده عزیزی قاسم آبادی از اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس موفق به کسب مدال برنز و عنوان سوم این رقابت ها گردید.