مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندرعباس > اخبار آموزشی > نشست هم اندیشی اساتید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس برگزار شد

با حضور رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس، مدیر آموزش و پژوهش و مدیر امور مدرسان و اساتید دورس کار بینی، کار ورزی و پروژه این مرکز نشست هم اندیشی و تبادل نظر برگزار شد.

نشست هم اندیشی مدیران و اساتید مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس برگزار شدرئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس با توجه به بازگشایی دانشگاه ها و حضور فعال دانشجویان در کلاس های درس تاکید کرد: جهت بهبود کیفیت و چگونگی اجرا هر چه بهتر دروس عملی و کارگاهی برگزاری این گونه جلسات جهت هماهنگی و تبادل نظر بین مدیران گروه و اساتید مربوطه ضروری است.

دکتر بیژن خشنود در ادامه به تشریح چگونگی اثر گذاری دروس فوق بر افزایش مهارت آموزی دانشجویان پرداخت و برنامه های دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص را ارائه کرد.

در ادامه اساتید و مدیران گروه به ارائه نظرات خود پیرامون مسائل آموزشی پرداختند.

در ادامه اساتید و مدیران گروه به ارائه نظرات خود پیرامون مسائل آموزشی پرداختند.